قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۰۱ - ۱۵:۳۲

شاخص بورس در نزدیکی فتح قله 63 هزار واحد متوقف شد

شاخص کل بورس امروز بار دیگر با افزایش 1200 واحدی و رسیدن به عدد 62 هزار و 904 واحد، در آستانه رکورد جدیدی قرار گرفت.

شاخص بورس در نزدیکی فتح قله 63 هزار واحد متوقف شد
به گزارش «سراج24»، شاخص کل بورس امروز بار دیگر با افزایش 1200 واحد رکورد دیگری برای افزایش رشد شاخص در یک روز را به ثبت رساند و به رقم 62 هزار و 904 واحد رسید و تنها یک قدم با ثبت رکورد جدید خود فاصله دارد. 
براین اساس ارزش بازار سهام افزایش چشمگیری یافت و از رقم 307 هزار میلیارد تومان عبور کرد؛ حجم معاملات امروز با جابه‌جایی بیش از 77 میلیون برگه سهم به ارزش 340 میلیارد تومان رسید.
امروز نماد معاملاتی پالایش نفت بندر‌عباس، صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، گسترش نفت گاز پارسیان، پالایش نفت اصفهان، ملی صنایع مس ایران، مدیریت پروژه‌های نیروگاهی و مخابرات ایران بیشترین تأثیر مثبت بر شاخص را داشتند.
همچنین بازار اول به 48 هزار و 521 واحد، شاخص بازار دوم به 111هزار و 404 واحد و شاخص صنعت به 52 هزار و 680 واحد رسید.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••